Alpha squad juri osvetu u svom poslednjem letu ka trofeju?

U razgovoru sa Laletom i Whaleom koji vam donosimo u nastavku članka saznali smo da bi Alpha voljela da nakon večerašnje BO5 serije dalje prodje ekipa CLDS iz razloga što su ih upravo Leopardi prošle sezone porazili u finalu. Da li ćemo gledati duel ova dva giganta saznaćemo nakon meča CMT-CLDS večeras a u nastavku saznajte šta su Lale i Whale imali da kažu o tome.

 

Noctiis

Lale, čestitke na sjajnoj partiji i prolazu u polufinale Leda i Vatre. Na riftu smo došli do informacije da je ovo možda zadnji nastup Alpha Squada. Da li je to istina i da li vam to daje još veći moral da gurate ka tituli?

 

2guys jedna znix

Hvala vam, to sam i ja kao kapiten tima u početku mislio, međutim, postoje velike šanse da se vraćamo kao tim ponovo na leto. Svakako želimo da završimo ovaj turnir u stilu.

A to znači da osvojimo prvo mesto.

 

Noctiis

Koju ekipu od naša dva večerašnja suparnika bi više volio da vidiš protiv vas u polufinalu i na koga tipuješ?

 

2guys jedna znix

Više bih voleo da igramo sa ekipom CLDS zato što smo izgubili u finalu Sun Disca protiv ove ekipe, tada su bili dosta superiorniji, ali smatram da je Alpha Squad dosta napredovao kao tim a tako i njegovi igrači.

 

Noctiis

Bila bi to itekako slatka osveta to je sigurno. Hvala ti na izdvojenom vremenu i mi svakako razgovaramo jako uskoro čim saznamo vašeg protivnika u polufinalu!

 

2guys jedna znix

Hvala vama

 

Noctiis

Another day in the office, another victory for whale. Congratulations on that. We saw that attack speed Ivern in game 3 which just proved your skill and mechanical capabilities. Tell me, from the match today, whoever goes through will be really tough opponent. But who would you like to face off more?

 

Whale

I see two strong opponents for us in the semifinals and i would love to play versus CLDS and get revenge. But i hope the best team wins so we will get a good match in semis.

 

Noctiis

I am really looking forward to see that promised Moonstone Reaver jungler, altough i already know which one that is. Do you see Alpha as the champions of the tournament despite the semi-final matches?

 

Whale

Sadly i did not have the chance to use my pocket pick in the last series, but maybe in semis! I believeAlphasquad stands a good chance of becoming the champions of this tournament, we have improved our champion pools and team play greatly since last tournament and we are ready to show it off.

 

Noctiis

We believe in you, stay strong and show your power on the rift. I wish you all of luck in the semis! Thank you for your time.

 

Whale

Thank you

Svi večeras kod Džonse, očekuje nas show i mnogo kvalitetna Liga Legendi!

https://trovo.live/dzonsaTV

Autor: Noctiis

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
мар 8, 2021, 10:42 пре подне - djnoctiis
феб 23, 2021, 8:34 пре подне - swatch info
феб 18, 2021, 2:19 по подне - Boris M.
феб 12, 2021, 7:53 пре подне - djnoctiis
феб 10, 2021, 7:10 по подне - djnoctiis