"KAMERE SVE SNIMILE! OVO ĆU URADITI SA NOVCEM AKO GA NAĐU" Vlasnik "Knez petrola" objasnio kako se desila cela pljačka

Vlasnik "Knez petrola" Srđan Knežević opisao je kako se dogodila nedavna pljačka njegove kuće u Batajnici

Srđan Knežević
Srđan Knežević, Foto: Printscreen/ Prva

Srđan Knežević je u Jutarnjem programu TV Prve rekao da je na dan pljačke bio na porodičnoj slavi kod majke, kao i da je poslednja iz kuće izašla njegova žena. Kako je rekao Knežević, provalnici su izašli iz kuće kada je on stigao i parkirao automobil u garaži.

- Otvaram prvo garažu, parkiram se i idem do garderobe da se presvučem. Vidim da su sve stvari bile pobacane, a zadnji deo ulaza kuće razbijen - ispričao je Knežević o pljački.

- U 17.34 su upali u kuću, ja sam ušao u 17.55. Tačno se vidi na kamerama i kako su ušli i kako su izašli. Oni su za 24 minuta sve pretresli, sve fioke dok nisu našli novac i dva ženska 'roleks' sata - rekao je Knežević i dodao da ih on nije zatekao kada je ušao u kuću.

- Sigurno me je neko pratio od firme i majčine kuće i da su imali dojavu za moju putanju kretanja - ocenjuje Knežević.

Vlasnik "Knez petrola" veruje da će MUP pronaći lopove i dodaje da su obojica imali običnu zaštitnu masku, da je jedan nosio kačket, a drugi kapu. On je istakao da će sav novac dati u humanitarne svrhe, ako policija bude pronašla ukradenu sumu. Kuća Srđana Kneževića u Batajnici je opljačkana 20. januara, a iz kuće su lopovi odneli 100.000 evra i 2 sata marke "roleks".

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: