SMUVALA ME JE, KUPILA MI JE 101 RUŽU: Matora pred svima otkrila koliko je bila u vezi sa Minom! (VIDEO)

Ovonedeljni vođa u Zadruzi je Jovana Tomić Matora, koja je tokom raspodele budžeta, kao i uvek, bila bez dlake na jeziku.

 

Prokomentarisala je pojedine zadrugarke, a usput otkrila i neke detalje svog odnosa sa Minom Vrbaški.

"Sad sam se opekla, važi za sve ljude koji budu ubuduće sa Sanjom, ni sa kim neću progovoriti ni reč, ni sa Đedovićem, Sandrom, Erminom, bilo kim...", rekla je na početku, pa srednji budžet dodelila Tari.

"I ne sviđa mi se kosa, predugačka je za moj ukus... Rekla si da sam te jednom kulirala, da jesam, "sinovala" sam ti poruku, priznajem. Ali ja sam htela da se izolujem i da se pokažem u najboljem svetlu. Nismo bile nerazdvojne, ali znaš da si mi draga. Znaš da sam se zalagala za tvoju ljubav, i da je imaš sada, opet bih. Nije u redu da si okej sa Sanjom, pa da prenosiš neke stvari i praviš haos između mene i Sanje. Ti si to uradila jer nisi normalna i jer ne kapiraš. Zameram ti to", rekla je Tari, pa je na red došla Mina.

"Mini sam nagovestila da će dobiti srednji budžet. Pošto pričate o bivšim devojkama, Mina je devojka koja je mene smuvala, koja je meni kupila 101 ružu, devojka sa kojom sam bila duže od 10 dana u vezi, za razliku od devojke s kojom sam bila u ovom rijalitiju. Neko ko, pored svih svojih budalaština i svega, nikad mene lično nije uvredio ni povredio, zaslužuje veliki budžet, ne zaslužuje srednji budžet, ali ti se nećeš ljutiti...", rekla je Matora, a zatim Maji Marinković dodelila mali budžet.

"Ove godine ću joj reći isto što sam mislila i prošle godine. Moje mišljenje je da ti i Sanja niste nikakvi prijatelji, da ste ovde najbolje prijateljice bile bi stalno zajedno, a ne kada treba da se prokomentariše nešto sa strane. Najviše si me od svih ljudi koji su me komentarisali, jedino mene vređala i osuđivala...", prokomentarisala je učesnicu rijalitija.

Pogledajte snimak:

https://youtu.be/NrwYbUPiXmM

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano