Najsmješnije scene IZ SERIJE DVA SMO SVIJETA RAZLIČITA (video)

Dva smo svijeta različita je humoristička TV serija iz 2011. godine. Premijerno se prikazivala 2011 godine na TV1 a reprizno na Nova TV za Hrvatsku tokom 2013. godine i Federalnoj TV. Serija se ponovo reprizira i emitovala u BiH početkom 2019 godine na Nova BH.

Radnja

Fadil Opančić je priprosti seljak i predsednik zadruge u selu Donje Brabonjište. Zbog malverzacija koje je počinio u korist svog rođaka Uzeira, ministra u Vladi, primoran je bežati iz sela. Zajedno sa suprugom Bahrom i sinom Pipunom seli se u Sarajevo. Uzeir koristi svoj položaj te svom rođaku Fadilu osigura prostran stan u centru i mesto upravnika gradskog pozorišta.

 

Porodica Opančić tako useljava u stan tačno iznad stana gde žive Gospodnetići. Josip i Ana Gospodnetić su urbani ljudi sa savremenim pogledima na život i razmišljanja. Spoj dve različite kulture, dva načina života od prvog dana dolaska Opančića pokazuje sve ono s čime se mnogi danas susreću tj. s jedne strane primitivizam i nekultura a s druge bahatost i gledanje drugih s visine. Opančići i Gospodnetići tako počinju svoju svakodnevnicu gde su prisiljeni gledati jedni u druge, svađajući se i podmećući jedni drugima.

DONOSIMO VAM NAJSMJEŠNIJE OD "DVA SMO SVIJETA RALIČITA" :

DVA SMO SVIJETA RAZLIČITA (EP 11) - Čega, čiko?!

Sve epizode serije "DVA SMO SVIJETA RAZLIČITA" možete legalno gledati na: https://www.youtube.com/ludzbunjennoralan Posjetite nas na: http://www.fist.ba Dist...

DVA SMO SVIJETA RAZLIČITA (EP 05) - Evo me strepim k'o jasika

Sve epizode serije "DVA SMO SVIJETA RAZLIČITA" možete legalno gledati na: Posjetite nas na: http://www.fist.ba [email protected]: FIST produkcija Nije d...

izvor:wiki

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
окт 23, 2020, 4:15 по подне - Mostar28
окт 23, 2020, 2:09 по подне - swatch info
окт 23, 2020, 2:04 по подне - swatch info
окт 23, 2020, 10:16 пре подне - Suza
Autor:
Najpopularnije
окт 20, 2020, 8:25 по подне - Mostar28
окт 21, 2020, 1:03 по подне - Boris M.