NEDELJNI HOROSKOP: Bik puni novčanik, Ovan ima tajnog obožavatelja, Vagu nagriza ljubomora, a vas?

Ovan

Veoma ste otvoreni prema drugima. Nije sve u poslu, pa nemojte da se preforsirate. Drugi vas bodre i lako završavate obaveze, koje su se nagomilale u prethodnom periodu. Koncentrišite se ubrzajte se. Ukoliko ste u vezi, ne otežavajte odnos sa partnerom tako što ćete previše da radite. Neka osoba koja vas odavno poznaje želi nešto više od prijateljstva.

Bik

Veća zarada će da vam bude bitna ove nedelje. Moguća je nova poslovna priča koja će da bude uspešna. Ne plašite se da uđete u neku saradnju sa osobom sa kojom ste već započeli neke pregovore. Biće vam lako da sarađujete sa osobom koja nije iz vašeg mesta ili zemlje. Budite efikasni. Kada su u pitanju emocije, sve je još neizvesno za one koji su slobodni, ali zasigurno izbor postoji. Izazite i družite se se bez zadrške, jer zaslužujete najbolje.

Blizanci

Želite mnogo više da radite, imate potrebu da napredujete. Dosta ideja želite da realizujete ove nedelje. Ne dopuštate da vam se savetuje kako da rešavate svoje obaveze. Smatrate da vi najbolje znate jer imate dobro zapažanje. Ponekad vam nedostaje strpljenje. Moguće rasprave sa partnerom. Probajte da preispitate sebe I da razmislite zašto ne želite da uđete u neku vezu.

Rak

Na poslu ćete da se osećate dobro. Radićete možda i više nego ranije, ali ćete bar da imate neki cilj. Ako ne radite, pokušajte da nađete posao preko prijatelja. Mogući su povećani troškovi, pa bi bilo dobro da štedite. Partner sve radite za vas. Ako ste sa osobom koja je odavno bliska vama može odnos da se produbi. Možete čak i da se zaljubite ove nedelje.

Lav

Imate želju za uspehom i nikako ne želite da radite za mali novac. Suzdržite se pred kolegama i ne morate svima da pričate o svojim ambicijama i planovima, bitno je da vredno radite. Pomalo ste napeti i to dosta može da utiče na posao. Postoji mogućnost da se bavite sportom i rešite se negativne energije. Bitno je da ste primetili greške koje ste pravili na vreme I da ćete sve lako da rešite. Budite pažljiviji prema voljenoj osobi ako ste u vezi, ne dozvolite da partner posumnja u vaša osećanja. Slobodni, moguće je novo poznanstvo preko prijatelja ili interneta.

Devica

Ovu nedelju možete treba da iskoristite za mogućnost da više učite i da se usavršavate. Nemate previše vremena za druženje. Morate malo bolje da se organizujete da biste sve stigli na vreme. Ne odustajte od zacrtanih ciljeva. U vezi će vam biti lepo, uživaćete. Ako ste slobodni moguća je avantura, ali nećete baš imati vreme za neku ozbiljnu ljubavnu priču.

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: