NOVI DETALjI HAPŠENjA SRPKINjA U BANjALUCI: Racija u strpitiz klubu, otkriven kokain, i vlasnik lišen slobode

U AKCIJI "Dolar" banjalučka policija uhapsila je 11 osoba i razbila lanac prostitucije koji se odvijao u striptiz klubu "Karibik dens", vlasništvo Larija Živkovića iz Prnjavora, koji je osumnjičen za navođenje na prostituciju, te kršenja epidemioloških mera u vezi sa virusom korona.

U PU Banjaluuka navode da je policija sinoć u 23.15 časova izvršila raciju u striptiz klubu koji se nalazi u sklopu hotela "Ćetojević" u ulici Ivana Gorana Kovačića.

Klub je radio van dozvoljenog radnog vremena do 22 časa i unutra je zatečeno 20 gostiju i svi su legitimisani.

Zbog sumnje da su za novac pružale seksualne usluge uhapšeno je šest devojaka i to Banjalučanke Adna M. i Nina Š., te državljanke Srbije Marta V., Ana S., Zvezdana D. i Nina K., koje su bile zaposlene kao plesačice. Sve su uhapšene zbog sumnje da su se bavile prostitucijom. Kod njih je nađeno više novca u kešu za koji su priznale da su zaradile prostitucijom. Takođe, državljanke Srbije nisu imale uredno prijavljen boravak u Banjaluci.

Dve od šest uhapšenih devojaka priznale su da su se bavile prostitucijom.

- Devojke su lišene slobode zbog sumnje da su za novac pružale seksualne usluge u ugostiteljskom objektu. Kod njih je pronađena i oduzeta određena količina novca - rekla je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

U klubu su uhapšena i četiri državljanina Slovenije. Kod jednog je pronađen kokain, dok su preostali bili pozitivni na testu za drogu. Kako saznajemo kokain je pronađen kod Bernarda Ćosića. Uhapšeni su još i Alen Duranović, koji je zbog droge izdržavao zatvorsku kaznu od tri godine, Mirhad Ferhativić za koji ima i državljanstvo BiH, a ranije je izdržavao kaznu od šest godina zbog krađa vozila, te Miroslav Savanović koji je ranije u Italiji hapšen zbog sumnje u zloupotrebe droga.

Novosti

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: