"DESILO SE SINOĆ, PRE PONOĆI..." Ovaj Naidin potez je doveo Gastoza do tačke pucanja, više nije mogao da se kontroliše, pa napravio ljubomornu scenu!

Nenad Marinković Gastoz i Naida Gadžo, nedavno su se verili, a sada su u jednoj emisiji odgovarajući na pitanja otkrili koliko se dobro poznaju, ali i ko je ljubomorniji.

Naime, Gastoz i Naida su obnovili svoju romansu u rijaliti šou programu "Parovi", a nakon izlaska Marinković je zaprosio svoju izabranicu.

Naida i Gastoz
Naida i Gastoz, Foto: Screenshoot Youtube

Budući da je njihova veza bila pod budnim okom javnosti, mnoge su zanimali detalji o njihovom odnosu. Popularni par priznao je ko je ljubomorniji u vezi.

- Sad treba da objasnimo ljudima ko je ljubomorniji, što je stvarno neobjašnjivo. Ja nemam manire da gledam u njen telefon - počeo je Gastoz.

Naida se prisetila jedne ljubomorne scene koju su imali prethodno veče, ali pevač nije želeo da govori o tome.

- Nećemo ništa iz privatnog života, telefone ne treba gledati - istakao je Nenad.

Međutim, Naida je otkrila da je reč o Instagramu i da to nije privatno.

- Ja sam okačila neke fotografije i javio mi se i rekao da obrišem zato što sam bila u bikiniju i zato što mu to nije odgovaralo - kazala je ona, a Gastoz se nadovezao.

- Što nisi izbacila nešto zimsko? - upitao ju je on.

Nenadova verenica je priznala da je želela da malo gori Instagram, a on joj je poručio da ne može da objavi 10 storija u bikiniju.

- Nije 10, nego pet. I nije sve bilo u bikiniju. To se sinoć desilo, tačno pre 12 sati. Tako da ljubomorniji je Gastoz - zaključila je ona.

 

alo.rs

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano