Put ka snu!

Večeras od 20:00 gledamo prvi meč četvrtfinala na turniru "Pjesma Vatre i Leda". Ekipa Eutilizersa će nakon upseta i izbacivanja prvog favorita za osvajanje turnira ekipe Kruševac6 tražiti novi podvig protiv sjajnih Alpha Squad nošenih Laletom Nosećim. Da li imaju snage i da li mogu da nas iznenade još jednom saznaćemo večeras, a u ovom članku vam donosimo razgovore i predikcije ADC-a i Junglera Alpha Squadsa Laleta i Whalea i Toplanera i Junglera Eutilizersa Pokzzza i brata Alena.

 

Eutilizers:

Noctiis:

Dobrodošao Pokzzz u našu novu emisiju. Prije svega kratak pogled na vašeg protivnika ekipu Alpha Squad koja je u sjajnoj BO3 seriji izbacila OGG. Šta misliš o vašim protivnicima i da li Eutilizersi imaju snage za novi podvig i novi upset?

 

PØkzzz_lol:

Iskreno da kažem mislim da su bolja ekipa od nas generalno i na papiru.Nije lako pobediti takvu ekipu kao što je OG ali mislim da smo mi imali teži zadatak da pobedimo KS6 što smo i uradili.To nam daje nadu da možemo da pobedimo podjednako jaku ekipu i prodjemo dalje.

 

Noctiis:

Jasno je da imate ogroman moral boost pred ovu partiju a večeras se na mid vraća fenomenalni Scar. Koji su vaši win conditioni za večerašnju BO5 seriju?

 

PØkzzz_lol:

Pa sad nemamo neke odredjene stvari igramo kao i protiv ks6 dajemo svoj max bolja ekipa će win i tjt. Generalno mislim da je bo3 prošli bi bez problema ali ovako i ne znam baš.Kako god želim im srecu kao i mojoj ekipi i da napravimo dobar show pre svega(naravno da bolji od pre neki dan neće biti ali potrudićemo se da se približi bar onom od protiv ks6.

 

Noctiis: 

I za kraj, ima li mlađani 14-ogodišnji Pokzzz ono što je potrebno da još jednom povede Eutilizerse do pobjede, i koja je tvoja prognoza rezultata za večeras?

PØkzzz_lol

Ima,spremni smo kao tim još jače i trebalo nam je nešto poput ovih partija protiv KS6 da nam se moral probudi.Sto se tiče neke moje predikcije ja sam još pre reko kapitenu da je to 3 1 za nas (jednu intamo po obicaju)shh.

 

Noctiis:

Hvala ti za razgovor i želim ti svu sreću u večerašnjem četvrtfinalu !

 

PØkzzz_lol:

Nema na čemu.Hvala. EUTWIN!

 

Noctiis:

Alene, legendo, dobrodošao u još jednu emisiju. Biću direktan, da li večeras pobjedjujete ekipu Alpha Squad i kojim rezultatom?

 

Alen022:

Ne ne ti si legenda.Bolje vas našao ,pa nakon pobede nad  KS6  iskreno što ne bi i ASQ pobedili večeras ali mislim da će ovo ići u 5 gejmova u korist EUT-a.

 

Noctiis

Vidjeli smo kvalitete obje ekipe i iskreno teško je dati bilo kakvu predikciju za večeras. Jasno je da ćete stajati ujedinjeni ali u tom ključnom trenutku kada se lomi partija da li će vaš team fight potencijal doći do izražaja kao i protiv KS6?

 

Alen022

Siguran sam da hoce, igramo smireno bez žurbe i mudro čekamo grešku protivnika  koja ce ih skupo kostati jer u takvim gejmovima ako ne kazniš protivnika zbog greške ti si onaj koji ce biti  kaznjen.

 

Noctiis

Hvala ti za razgovor i želim vam svu sreću na Riftu večeras!

 

Alen022

Hvala puno! #EUTWIN

 

Alpha Squad:

 

Noctiis

Dobrodašao Lale. Prije svega želim da ti postavim pitanje vezano za vašeg večerašnjeg protvinika ekipu Eutilizers. U 1/8 finala su izbacili glavnog nosioca turnira ekipu Kruševac6 i tako poslali jasnu poruku da ih ne treba ni malo potcjeniti. Da li misliš da su spremni na još jedan podvig i da li mogu da se nose sa Alpha Squadom?

 

2guys jedna znix

Bolje vas našao. Pratio sam njihove mečeve, i stvarno su iznenadili sve gledaoce turnira pa i samog Džonsu koji je bio u šoku, ali to je samo dokaz da nije bitno koja si divizija, synergy i teamwork su ključni elementi za pobedu.

Hmm... Moguće je, ali mi ne podcenjujemo igrače i timove, igramo pametno i nećemo im popuštati i ako je Alen moj brat.

Da li će moći da se nose sa nama? Iskreno mislim da teško, ali videćemo večeras, nikad se ne zna

Jedno je sigurno, očekuju nas zanimljivi gejmovi

Noctiis

Jasno je da ova ekipa sada ima ogroman moralni boost, samo se postavlja sledeće pitanje. Da li 14-ogodišnji supetalentovani Pokzzz sada  u sinergiji sa sjajnim Scarom na midu može da pruži još jednu sjajnu partiju i povede svoj tim do pobjede ili će ipak Lale noseći i Whale biti jači win condition?

 

2guys jedna znix

Primetio sam Pokza i stvarno je za svaku pohvalu da  mlad igrač tako dobro igra, što se Scara tiče, videli smo šta je uradio protivničkom midlejneru i kakav impact je imao tokom 2 meča, svakako neće biti lako igrati protiv njih, daćemo sve od sebe kao i uvek.

Na to pitanje je teško odgovoriti, pošto dosta toga zavisi od suparnika, ali kao što sam rekao, nećemo im popuštati.

 

Noctiis

Za kraj, koja je tvoja prognoza i kojim će se rezultatom završiti večerašnja BO5 serija?

 

2guys jedna znix

3/1 za Alpha Squad su neke naše pretpostavke

Želim ekipi EUT sreću i da napravimo dobar šou !

 

Noctiis

Hvala tebi za izdvojeno vrijeme i želim vam sreću u večerašnjoj BO5 seriji!

 

2guys jedna znix

Hvala.

 

Noctiis

Hello Whale and welcome to our show. We are honored to have you!

 

Whale

Thank you thank you

 

Noctiis

Tell me, first of all what do you think of your opponents? On the oposite side u will have super talented 14 year old jungler Pokzzz. Do you think that you have that it takes to beat them after the upset that they have made against KS6?

 

Whale

I was surprised when i saw that KS6 was upset, they were a very strong opponent in the group stage. EUT played very well into KS6 by playing safe top and punishing their botlane and i look forward to seeing if they have a strategy ready to counter our team aswell. I am also excited to play vs PØkzzz, when i was 14 i just started playing lol. Incredible to see a young player at such a level already.

 

Noctiis

We were amazed by your performance on Taliyah against OGG in game 3. Tell us do you have any other pocket picks that can upset Eutilizers and make their life on the Rift miserable?

 

Whale

I do not want to give away any of our team secrets but i have been playing a lot with the Moonstone renewer item lately and it might help us out in the series

 

Noctiis

It is interesting to hear that. And for the conclusion, what are your expectatiions and what will be match score at the end?

Whale

I expect it to be a hard fought win for us so my prediction will be 3-2

 

Noctiis

Thank you for your time and i wish you and your team best of luck in tonight matches!

Whale

Thank you!

 

Večeras svi kod Džonse, pravi zaplet počinje!

trovo.live/dzonsaTV

Autor: Noctiis

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano