„Zombi Anđelina Džoli“ osuđena na 10 godina ZATVORA zbog kvarenja omladine

Mnogi su njene fotografije doživljavali kao šalu, ali 5. oktobra 2019. godine Sahar je uhapšena u Iranu. Ova devetnaestogodišnja devojka je optužena je za bogohuljenje, podsticanje na nasilje, nezakonito sticanje imovine, vređanje pravila o oblačenju i podsticanje mladih na korupciju, piše BBC.
     
Sahar Tabar bila je na 50 estetskih operacija, a pažnju javnosti privukla je fotografijama na kojima izgleda kao zombi verzija slavne američke glumice Anđeline Džoli. Pored estetskih operacija, ova devojka je šminkom i fotošopom pokušavala da od sebe stvori "Zombi Anđelinu".
- Svaku novu fotografiju sve više uređujem da bude što smešnija. To je oblik izražavanja, oblik umetnosti. Moji fanovi znaju da to nije moje pravo lice - govorila je tinejdžerka 2017. godine.

Novinarka i aktivistkinja Masih Alinejad navodi da je Sahar Tabar dobila nepravednu kaznu, jer sve što je ona radila jeste da je šminkom i fotošopom pokušavala da od sebe napravi "Zombi Anđelinu". Aktivistkinja je pozvala i glumicu Anđelinu Džoli da se uključi u akciju spasavanja Sahar Tabar od nepravedne kazne. 

                                           

Sahar Tabar je izjavila da joj je san iz detinjstva da postane poznata i da je istrajala u svojim naporima da izgradi svoj nalog na Instagramu, uprkos majčinim prigovorima. Njen profil ima blizu pola miliona pratilaca. 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor:
Najpopularnije
јун 5, 2020, 12:01 по подне - вук